Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

(továbbiakban ÁSZF)

 

 1. Bevezető rendelkezések

A jelen Általános Szerződési Feltételek célja, hogy a Magyar Vizsla Klub Egyesület (2336 Dunavarsány, Petőfi utca 5.) (a továbbiakban: Egyesület) rendezvényeire jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint az Egyesületi tagsággal kapcsolatos szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket rögzítse.

 1. Az egyesület adatai
 • Név: Magyar Vizsla Klub Egyesület
 • Székhely: 2336 Dunavarsány, Petőfi utca 5.
 • Adószám: 18396711-1-13
 • Nyilvántartási szám: 13-02-0006409
 • Egyesületi elnök: Glavatity Gábor
 • A Szolgáltató e-mail címe: info@magyarvizslaklub.hu
 • A Szerződés és a szerződéskötés nyelve: magyar
 1. Részvételi feltételek

Ön a magyarvizslaklub.hu weboldal használatával, illetőleg az azon történő regisztrációval, az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel illetve személyes jelentkezésének rögzítésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Egyesület jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetért.

A tagdíjat és/vagy a rendezvények jelentkezési díját személyesen, átutalással, illetve online bankkártyával van lehetőség kifizetni. A jelentkezésre hivatkozva a jelentkező a megrendeléssel kapcsolatban további tájékoztatást kaphat elérhetőségeink bármelyikén.

 1. Kapcsolattartás

A egyesületi tagokkal való kapcsolattartás az online regisztráció vagy a személyes jelentkezés során megadott e-mail címen és telefonszámon történik. Az Egyesület nem felel a megadott telefonszám vagy e-mail cím elérhetőségéért, az e-mail szolgáltatás működéséért. A jelentkezővel való kapcsolatfelvétel ezen okból történő meghiúsulásából eredő károkért a Szolgáltató nem felel.

 1. A fizetés módja

a) Készpénzes fizetés: A díjazás készpénzes teljesítésére a rendezvény helyszínén az esemény előtt van lehetőség.

b) Átutalás: A Magyar Vizsla Klub Egyesület OTP BANK NYRT.-nél vezetett, 11713081-20013248 számú folyószámlájára történő befizetéssel, vagy utalással. Az erről szóló bizonylatot kérjük eljuttatni az Egyesület részére.

c) Bankkártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok Egyesületünkhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 1. Módosítás joga

Az Egyesület fenntartja a jogot arra, hogy a rendezvények időpontját vagy előre meghirdetett tematikáját módosítsa.

 1. Egyéb rendelkezések

a) Az Egyesület felhívja a jelentkező figyelmét arra, hogy jelen honlapon nyújtott szolgáltatásokat saját kockázatára veszi igénybe

b) Az egyesület bármikor jogosult jelen ÁSZF-t egyoldalúan módosítani. A módosítás a honlapon való közzététellel válik hatályossá.

c) A magyarvizslaklub.hu honlap minden tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A honlapon megjelenített tartalom részét vagy egészét kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet bármilyen formában felhasználni.

d) Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. (1959. évi IV. tv.), a 2001. évi CVIII., valamint a 17/1999 (II.5.) Korm.r. rendelkezései az irányadóak.